Diensten

Diensten

munA architecten staat voor totaalprojecten binnen het globale kader van de hedendaagse architectuur. Vertrekkend vanuit een jarenlange ervaring in de utiliteits-, industrie- en kantoorbouw werd het projectaanbod gaandeweg uitgebreid naar alle takken van de architectuur. Nieuwbouw, renovatie of restauratiedossiers, haalbaarheidsstudies of specifieke technische studieopdrachten, consulting, bouwbegeleiding en facility management, zowel particulier als industrieel behoren deze opdrachten tot het projectaanbod van munA architecten.

 

munA architecten geldt tevens als een voorloper op het vlak van energiebewuste projectaanpak- en ontwikkeling. Projecten in het kader van duurzaam bouwen, energiebesparing en gebruik van alternatieve energiebronnen worden reeds jaren met succes uitgewerkt en gerealiseerd. 

munA architecten streeft naar totaalprojecten waarin zowel de architecturale visie als de technische kennis en ervaring ten volle benut worden.  In de loop der jaren hebben we een ruime portfolio opgebouwd van zeer diverse projecten, allen met een bijzondere uitdaging.  Het is die uitdaging die ons motiveert om tot het uiterste te gaan bij de ontwikkeling van onze projecten en de begeleiding van de betrokken partijen.
munA architecten brainstormt, ontwerpt, werkt uit en begeleidt van a tot z.

Een project is opgebouwd uit verschillende deelopdrachten die we volledig zelf of in samenwerking met onze bouwpartners uitvoeren.  Al de deeltaken horend bij een normale architectenopdracht zijn in onze opdracht begrepen.  Bijkomende werken kunnen desgewenst in het kader van een ruimere opdracht aangeboden worden.
Een greep uit ons aanbod van extra diensten:
- Opmeten en uittekenen van bestaande gebouwen en constructies
- 3D presentaties
- Volledige werfcoördinatie
- Aanvullende ontwerpopdrachten zoals interieurstudies, gebouwinrichting en omgevingsaanleg


We begeleiden de bouwheer niet alleen gedurende het hele projectverloop, we adviseren eveneens bij een eventuele voorafgaandelijke aankoop en blijven ter beschikking voor facility management na de voltooiing.

muna douche